WORLD CUP IN SKREIFISKE 2020

Risvær Brygger ønsker å lage et like vellykket opplegg for våre gjester som i fjor og tilbyr følgende program for torsdag - søndag:

Torsdag
Dere ankommer Harstad-Narvik-Evenes flyplass etter nærmere avtalt klokkeslett hvor dere blir hentet med minibuss og fraktet til båthavna i Evenesvika. Her går dere ombord i hurtiggående båter og vi setter kurs ut Ofotfjorden med Risvær som mål. Vi legger turen innom Revelsøy som var Ofotens første handelssted, går bak Barøy før vi legger kursen over Vestfjordbassenget mot Offersøy. Her går vi inn mot land, forbi Vestbygd og inn mellom øyene i Svellingen som er inngangsporten til Lofoten.

Vel fremme på Risvær installeres dere i våre komfortable Rorbuleiligheter 6 personer i hver Rorbu fordelt på 3 soverom. Vi gjør i stand til middag og fyrer badestampene som er fylt med friskt sjøvann på kaikanten slik at de er klare til deres disposisjon når dere måtte ønske. Vi holder åpen bar og serverer gjerne ute i stampene. Om dere skulle ønske det er konferanserommet til deres disposisjon før middag.

(Om det skulle bli veldig dårlig vær benytter vi buss som transport til Pundslett hvor dere blir hentet med båt og tatt med til Risvær)

Fredag
Vi står opp tidlig for å få med oss dagen og frokosten. Om ønskelig setter vi Konferanserommet til deres disposisjon et par timer på formiddagen. Når dere ønsker å dra på sjøen skal vi være klare med M/S Buccaneer,vår 63 fot`s fiskeskøyte til å sette kurs mot fiskefeltet for å prøve fiskelykken noen timer. Forhåpentligvis er storskreien i bittmodus. Vi tilbereder Lunsj ombord, tar med kaffe, brus og andre leskedrikker slik at vi ikke lider noen nød. Båten er rigget med takoverbygg, varme og musikk. Det er bare å ta med godt humør, så blir det en super dag på sjøen.

Etter noen timer fiske og kos setter vi kurs mot Svolvær og kafébesøk i noen timer for å føle på stemningen der, før vi vender baugen mot Risvær igjen. For de som ikke ønsker å prøve Skreifisket kan vi benytte våre hurtiggående båter for transport til Svolvær.

På Risvær får dere servert grillet Hvalbiff med tilbehør til middag, Baren er åpen, badestampene er klare og vi har levende musikk til underholdning.

Vi satser på god stemning hele kvelden.

Lørdag
Etter frokost lørdag formiddag er det ut på tur igjen. Vi tar også i dag med hurtiggående båter som alternativ transport for de som ikke ønsker å fiske. Vi går en runde på fiskefeltet ut på Hølla og Moholmen, før vi ender opp i Skrova og får med oss sammenkomsten på Skrovabrygga med god musikk og høy partyfaktor.

Vi har god tid og blir her noen timer. Vi ordner oss med god drikke og en lunsj for å stabilisere formen. Etter noen timer setter vi kurs mot Risvær igjen. Her hygger vi oss med helstekt lam, levende musikk, god stemning og godt selskap hele kvelden.

Søndag
Etter frokost utpå formiddagen en gang er det klart for avreise og hjemtur.

Full av inntrykk etter ei begivenhetsrik helg transporteres dere til Pundslett med båt hvor det står buss klar til å ta dere med til flyplassen igjen. Pris for dette er kr 7.900.- pr.pers. og inkluderer alt utenom drikke fra baren.

Vi garanterer ei minnerik helg!