top of page

MAT & DRIKKE

GODT  LOKALT  SMAKFULLT

NORDNORSK MAT 

 

Nordnorsk mat er svært enkel. Hvorfor skal man rote bort de gode råvarene i krydder og sauser, når man har de ferskeste råvarene fra havet, elvene og fjellet?

Havet utenfor Nord-Norge er verdens rikeste, for her møtes kalde og varme havstrømmer. På etterjulsvinteren kommer skreien inn til kysten, og da spiser vi mølja. Et møljeslag er en matorgie av fersk torsk, lever og rogn, gjerne med torskekjaker og torsketunger som etterlater oss dorske og fornøyde. Sommerfisken er sei, som også spises au naturel, med flatbrød.

BRYGGA PUB

DSC07596-01.jpeg

JUBILÈER - FEIRINGER - SELSKAP

 

 

Om du planlegger jubilèer eller andre feiringer, har vi også deilige selskapsmenyer som består av lokale og gode råvarer fra distriktet. Så mange retter du ønsker.

Vår vinkelner setter passende viner til menyen du velger. Vel bekomme!

Kontakt oss for arrangement og selskaper  rammen rundt bli uforglemmelig!

Kontakt oss for selskapsmeny;

post@risvaerbrygger.no

CHEF GØRANS FISKESUPPE

Lag kraften av lys fisk (torsk eller sei) Skyll fiskebeinene og ha i en kjele og la koke. Tilsett lyse grønnsaker (selleri, purre, fennikel og gjerne en dillbunt). La dette trekke i 30 minutter, og sil deretter kraften. Reduser deretter kraften og tilsett fløte, ekte meierismør, syltet estragon for ekstra smak, salt, pepper og cayennepepper. Kok opp og tilsett maisstivelse til ønsket tykkelse. Voila!

61610779_10216507496213811_7910842546731
bottom of page