top of page
Design uten navn (2).png

SKI  LOFOTEN

PÅ SKI RETT I HAVET

Coat Of Arms (4).png

FRA FJELL TIL FJORD PÅ SAMME DAG 

Legg årets skiferie til Lofoten og ha Risvær som base camp. Book en ferdig pakke hvor vi har inkludert overnatting, guider, måltidsopplevelser og andre aktiviteter. Gjennom mange års erfaring med skreddersøm av aktive opplevelser gir vi deg maksimalt ut av skidagene i Lofoten!

Lofoten er en fantastisk skidestinasjon, for deg som ønsker skikjøring fra fjell til fjord og som vil oppleve de nordnorske alper. Lofotens vakre fjell, fjorder og pittoreske fiskevær byr på utallige valgmuligheter for flotte turopplevelser, mulighet for å teste Lofotfiske, bo, spise å sove godt i nydelige omgivelser. Vi tilbyr helhetlige ukes- og weekendpakker for både nybegynnere og erfarne skikjørere, sertifiserte guider.

I Lofoten har du base på Risvær Brygger hvor du bor i romslige rorbuleiligheter, med havet rundt deg på alle kanter. Sertifiserte guider sikrer trygge valg og fine turer. 

BOAT IN  -  BOAT OUT

Vi har deg til urørte fjell - dit du bare kommer deg med båt!

Våre speedbåter er en opplevelse i seg selv. Du får adrenalin inn allerede ved start, et virkelig kick før du bestiger valgt fjell og dagens topptur.

Med Risvær som base camp har du havet rundt deg på alle kanter og kan selv velge hvilke fjell du vil bestige. 

"Toppene i Lofoten oppleves aller best på et par ski på beina eller fiskebåt vinterstid. Ingen steder i verden byr på en sånn utsikt av hav og fjell. Nyt utsikten over Lofothavet før du stuper nedover fjellsidene - men fjæra som neste destinasjon. Bli med på Norges råeste skikjøring!"

bottom of page